15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Un copil de 4 ani, mort într-un accident grav produs în Dolj. Mama sa, originară din orașul Drăgănești Olt

- Advertisement -

Tragedie fără margini, miercuri dimineața, pe Drumul Național 6 – European 70, în comuna doljeană Leu. Un autoturism a fost implicat într-un grav accident de circulație, iar în urma evenimentului un copil de 4 ani, a cărui mamă este originară din orașul Drăgănești Olt, și-a pierdut viața pe loc.

Cei doi, dar și alți doi copii și un bărbat, cetățean egiptean, erau membri ai aceleiași familii. Potrivit unor surse, cu toții veneau din Italia, unde părinții ar fi fost la muncă, autoturismul îndreptându-se spre orașul Drăgănești Olt, județul Olt, unde aveau reședința de domiciliu.

Se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului, mașina, cu numere de înmatriculare de Italia, izbind violent un cap de pod și răsturnându-se în afara drumului.   

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un bărbat de 40 de ani, cetăţean străin, care conducea un autoturism pe DN 6, din direcția Craiova către judeţul Olt, a lovit un cap de pod, răsturnându-se cu autoturismul în afara părţii carosabile. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto, o femeie de 32 de ani,  şi doi copii de 10 şi 11 ani,  pasageri în autoturism, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, un alt copil,  în vârstă de 4 ani, pasager în autoturism a decedat la faţa locului”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În urma accidentului rutier, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți