14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Drăgănești Olt, dosar penal după ce și-a inscripționat mașina cu siglele carabinierilor din Italia

- Advertisement -

Un bărbat de etnie romă din orașul Drăgănești Olt s-a ales cu dosar penal după ce zilele trecute autoturismul său personal parcat pe trotuarul din fața unei case din localitate a fost postat pe o pagină de socializare Facebook. Motivul este faptul că mașina olteanului, cu numele de înmatriculare din Germania, era inscripționată cu siglele unor autorități italiene, respectiv „Carabinieri” și „112”.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la cele întâmplate, iar pe numele bărbatului de 48 de ani, din Drăgănești Olt, a fost îndocmiot dosar pentru uzurparea de calități oficiale, cercetările fiind continuate de aceștia.  

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Drăgănesti Olt au depistat în trafic un bărbat, de 48 de ani, din localitate, în  timp ce conducea un autoturism având aplicate autocolante cu inscripția «Carabinieri» și «112» pe părțile laterale, capotă motor și capotă portbagaj. Având în vedere că inscripțiile identificate pe autoturism prezintă elemente similare cu inscripțiile unei autorități publice din Italia, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uzurparea de calități oficiale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsurile legale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți