Primăria Slatina premiază și anul acesta elevii care au obținut media 10 la examenele naționale

Au obținut media 10 la examenul național de Evaluare Națională, dar și la sesiunea iunie – iulie a examenului național de Bacalaureat, iar acum performanțele lor vor fi premiate de Primăria municipiului Slatina. Emil Moț, primarul localității, a făcut anunțul pe pagina sa de socializare.

„Dragi absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a, vă urez sincere felicitări tuturor acelora dintre voi care ați promovat examanele de Evaluare Națională și Bacalaureat! Deoarece în fiecare an păstrăm tradiția și susținem performanța, în viitorul apropiat Primăria Municipiului Slatina va premia absolvenții care au promovat aceste examene cu nota 10”, a declarat edilul municipiului Slatina.

Sunt cinci absolvenți de clasa a VIII-a care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, cu toții fiind din municipiul Slatina, dintre care trei de la Colegiul Național „Ion Minulescu” și câte unul de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” și Școala Gimnazială „Eugen Ionescu”.

În privința sesiunii din vară a examenului de Bacalaureat, niciunul dintre cei doi absolvenți de clasa a XII-a cu media 10 din județul Olt nu este din municipiul Slatina, unul dintre liceeni fiind de la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” din orașul Scornicești și celălalt de la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din municipiul Caracal. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<