22.3 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Brebeni, căutat de polițiști după ce fiica sa a sesizat la patru luni dispariția lui

- Advertisement -

Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, din comuna Brebeni, este căutat de polițiști după ce acum patru luni a plecat voluntar de la domiciliul său din localitate și până în prezent nu s-a mai întors.

Fiica acestuia i-a anunțat dispariția abia duminică, 25 iulie.

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana au fost sesizați de o femeie de 37 de ani, din comuna Perieți, cu privire la faptul că, în cursul lunii martie, tatăl său, Ilie Nicola, zis «Lișu», a plecat voluntar de la domiciliul acestuia, din comuna Brebeni, şi nu a mai revenit”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului dispărut sunt: înălţime aproximativ 1,70 metri, păr tuns scurt, ten măsliniu, având o cicatrice pe obrazul stâng, în zona mandibulei, fără tatuaje sau alte semne pe corp.

„Nu se cunosc articolele vestimentare purtate de acesta, nu este posesor de telefon mobil și nici nu este înregistrat pe vreo aplicație de social-media”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea dispărutului sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți