22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

O autoutilitară a căzut de pe un pod, în zona comunei Făgețelu. Circulație întreruptă pe DN 67 B

- Advertisement -

Traficul rutier a fost întrerupt aproximativ 30 de minute marți, pe Drumul Național (DN) 67 B Drăgășani – Pitești, în zona comunei Făgețelu. Motivul a fost extragerea unei autoutilitare căzute de pe un pod rutier în pârâul Făgețelu.

Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime, fiind înregistrate doar pagube materiale, și a avut loc în cursul dimineții de marți.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier al Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost la fața locului pentru cercetări și au stabilit că un șofer originar din Râmnicu Vâlcea a vrut să evite un animal sălbatic ieșit dintr-o pădure de la marginea drumului, respectiv o căprioară, a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a căzut de pe pod în pârâul Făgețelu.

Conducătorul auto nu a fost amendat, având în vedere că a evitat producerea unui accident care putea avea urmări și mai grave, iar în urma testării cu aparatul alcooltest s-a stabilit că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Pentru a fi scoasă autoutilitara din albia cursului de apă s-a intervenit cu o macara, iar pentru câteva zeci de minute în zonă nu s-a putut circula.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți