12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua comunei Cungrea, cunoscută ca și sărbătoarea „Fiii satului”, desfășurată în weekend

- Advertisement -

Ca în mai toate localitățile din județul Olt sărbătorile locale au lipsit cu desăvârșire anul trecut din cauza pandemiei de Coronavirus, iar cum în vara anului 2021 măsurile de protecție sanitară sunt mai relaxate acestea sunt reorganizate de edili. Unul dintre ei este și Cosmin Vlad, primarul comunei Cungrea care a decis să reia desfășurarea sărbătoarea „Fiii satului”, care anul acesta a ajuns la cea de-a XIII-a ediție și are loc în weekend.

Așa cum ne-au obișnuit deja, reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Cungrea au pregătit multe surprize pentru cungreni și în acest an, însă cea mai mare este desfășurarea unui spectacol extraordinar cu artiști se seamă ai muzicii populare românești, cap de afiș fiind Niculina Stoican.

„Dragi cungreni! A venit vremea ca fiicele și fiii comunei noastre să poată fi din nou împreună la tradiționala noastră sărbătoare anuală. Vă așteptăm așadar, sâmbătă, 14 august, cu începere de la ora 18:00 la Ziua comunei Cungrea! Ne vor încânta auzul soliști de marcă precum Niculina Stoican, Cornel Cojocaru și Sorin, împreună cu Trupa Taverna”, a transmis Cosmin Vlad, primarul localității Cungrea.

Totodată, pentru cei mici autoritățile locale au pregătit tobogane, dar și alte surprize, acestea asigurându-i pe cungreni că distracția va fi garantată.

Sursă foto: Semnalul Oltului, Râmnicului și Argeșului

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți