12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident în orașul Scornicești. Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital, după ce a intrat cu mașina în gardul unui imobil

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Poboru, a fost victima unui grav accident de circulație produs miercuri dimineața, în jurul orei 06:30, în satul Rusciori al orașului Scornicești. El se afla singur în autoturismul cu care a intrat în gardul unui imobil din localitate, în urma impactului violent rămânând încarcerat.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla.

„Salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Scornicești au intervenit pe raza localității Scornicești, sat Rusciori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, și un echipaj de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Ajunși la fața locului, pompierii au acționat pentru descarcarearea șoferului autoturismului, un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din comuna Poboru, aflat singur în mașină. Acesta prezenta leziuni la nivelul capului și abdomenului fiind transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite”, a declarat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

La fața locului au ajuns și polițiștii pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți