10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un investitor privat, proiect de aproape 12 milioane de euro în Caracal. Centru comercial modern construit în zona străzii Dragoș Vodă

- Advertisement -

Primăria municipiului Slatina anunță că un privat va investi aproximativ 12 milioane de euro pentru a construi un centru comercial modern în municipiul Caracal. Consilierii locali au dezbătut deja acest proiect, care constă într-un hypermarket, galerie comercială și anexe conexe și va fi amenajat pe aproape 34.400 de metri pătrați, în zona străzii Dragoș Vodă.

„(…) Consiliul Local al municipiului Caracal a dezbătut propunerea privind o investiție constând în «Hypermarket, galerie comercială și anexe conexe» în zona străzii Dragoș Vodă, pe o suprafață de aproximativ 34.400 metri pătrați. Investitorul va asigura din fonduri proprii construirea arterelor de circulație din incintă, realizarea parcărilor, racodarea la rețelele tehnico-edilitare, realizarea construcțiilor care vor adăposti funcțiuni comerciale. Acestea din urmă pot alcătui un pol economic la nivelul zonei de servicii și dotări conexe”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți