12.3 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătinean de 41 de ani, dispărut de peste o zi de acasă. Sora lui a sesizat Poliția

- Advertisement -

Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, care a plecat voluntar de la domiciliu de mai bine de o zi și până acum nu s-a mai întors înapoi.

Sora acestuia i-a anunțat dispariția la Poliție. 

„La data de 25 august, ora 09:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 24 august, fratele său, Cristian Mangîru, în vârstă de 41 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din municipiul Slatina și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele dispărutului sunt înălţime 1,75 metri, aproximativ 70 de kilograme, constituție atletică, ochi căprui, păr negru, cu o cicatrice la nivelul scalpului. La momentul plecării sale de acasă, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni de blugi negri, încălțăminte sport, iar pe cap poartă întotdeauna șapcă.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea slătineanului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți