10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Școala de Poliție Slatina are un nou adjunct, în persoana fostului șef al Poliției Gorj

- Advertisement -

Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor „Nicolae Golescu” din municipiul Slatina sau instituția pe care toți o cunosc mai mult sub numele de Școala de Poliție are de vineri, 27 august, un nou adjunct. Acesta este comisarul șef Dumitru Decebal Drăghiea, fost șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, care a fost împuternicit pe această funcție timp de șase luni.

Originar din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, Drăghiea a fost comandantul Poliției Gorj începând cu luna martie a anului 2019.

Însă, din anul 2001 de când este om al legii, acesta a ocupat mai multe funcții. Până în martie 2003 a fost ofițer operativ la Biroul Investigații Criminale – Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru ca până în luna august a aceluiași an a fost ofiţer operativ, detaşat la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova – Compartimentul Mehedinți, apoi până în noiembrie 2018 ofiţer operativ – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Antidrog, iar până la începutul lunii februarie a anului 2013 ofițer specialist al SCCO Mehedinți.

Până la începutul lunii aprilie 2014 a fost șef Birou I – Biroul Investigaţii Criminale – Poliția Drobeta Turnu Severin – IPJ Mehedinţi, iar de atunci și până la jumătatea lunii mai a anului 2017 a fost șef serviciu – IPJ Mehedinţi – Serviciul de Investigaţii Criminale. De la această dată și până octombrie 2017 a fost împuternicit adjunct al șefului IPJ Mehedinţi, iar apoi, pentru un an, adică până în octombrie 2018 a fost împuternicit șef al Poliţiei Gorj. Ulterior, până în martie 2019 a fost șef serviciu – IPJ Mehedinţi – Serviciul de Investigaţii Criminale, iar de atunci și până în prezent din nou șef al IPJ Gorj.

Pe lângă noul adjunct Dumitru Drăghiea, din echipa de conducere a Școlii de Poliție Slatina mai fac parte comisarul şef Cătălin Eugen Florescu – director și comisarul șef Ionuț Iulian Seder – director adjunct.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți