Lucrări reluate pe strada Pitești din Slatina. Muncitorii modernizează tronsonul de la Dedeman până la sensul giratoriu de la Hanul Cireașov

Constructorii s-au întors din nou pe strada Pitești din municipiul Slatina, de data aceasta modernizându-se tronsonul de drum dinspre sensul giratoriu de la magazinul de bricolaj Dedeman până la sensul giratoriu de la Hanul Cireașov, care face legătură cu artera intrată în reparații, precum și cu strada Cornișei și Variana Oituz. Muncitorii au început în această săptămână să demoleze lucrarea veche, urmând a fi refăcută fundația străzii și mai apoi turnarea a trei straturi de asfalt.  

„Marți, 31 august, au început lucrările pe strada Pitești, pe sensul de intrare în Slatina dinspre Pitești. Face parte tot din modernizarea străzii Pitești, se lucrează de la sensul giratoriu de la Dedeman până la celălalt sens giratoriu, unde se întâlnesc străzile Oituz, Cornișei și Pitești. Se va moderniza și sensul giratoriu de aici. Se sparge, se reface fundația, se pune piatră spartă, balast stabilizat și trei straturi de asfalt, cum s-a făcut și în partea cealaltă. Trebuie să modernizăm și trotuarele, însemnând un strat de beton și un strat de asfalt”, declară cei care se ocupă de proiect.

Din cauza lucrărilor efectuate pe strada intrată în modernizare, circulația rutieră a fost închisă pe sensul de mers dinspre Pitești către Slatina, între magazinul de bricolaj și senul giratoriu de la han. Astfel, persoanele care tranzitează orașul cu diverse autovehicule trebuie să cunoască faptul că traficul este deviat pe Prelungirea Pitești, apoi pe strada Grigore Alexandrescu, cu ieșire pe la Restaurantul AXXA.

„Traficul este blocat pe acest sens de mers, iar intrarea în oraș dinspre Pitești se face pe strada Grigore Alexandrescu. Se intră pe Prelungirea Pitești, pe Grigore Alexandrescu și se iese pe la Restaurantul AXXA, intersecție cu Carol  I”, mai spune sursa citată.

Un comentariu la „Lucrări reluate pe strada Pitești din Slatina. Muncitorii modernizează tronsonul de la Dedeman până la sensul giratoriu de la Hanul Cireașov

  • Au început și n-au mai terminat nici acum tronsonul de la ieșirea din oraș,dinspre LUKOIL (ALRO),au turnat doar pe o parte și cealaltă a rămas plina de gropi care ulterior au fost plombate în bătaie de joc. Au făcut toată porțiunea de la Dedeman-Lukoil și în continuare au lăsat-o praf,acum se apuca să facă de la Dedeman spre oraș.
    Au făcut toată canalizarea de la zero pe portiunea renovata și au lăsat toate găurile de canal pe mijlocul benzilor încât nu le poți ocoli sub nici o forma. Stau și mă întreb cum nu vede și nu sesizează nimeni aceste probleme?!
    Este un lucru bun faptul că se reabilitează dar este necesar să termine ce au început anul trecut pe portiunea cealaltă bai daca tot se face totul de la „zero” ..măcar să pună găurile acelea de canal pe margine,cum este normal într-o societate civilizată.
    Bătăie de joc a administratorilor!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<