22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Doi angajați au murit la serviciu. Unul lucra la înălțime, pe șantierul tronsonului Slatina – Balș al Drumului Expres

- Advertisement -

Inspectorii de muncă din Olt anchetează 14 accidente de muncă care au avut loc în luna august a acestui an, iar în urma acestora două persoane și-au pierdut viața, în timp ce restul de 12 au rămas cu incapacitate temporară de muncă. Unul dintre morți era angajat al unei firme de construcții care lucrează pe șantierul tronsonului Slatina – Balș al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești, căzând de la o înălțime de doi metri.  

Evenimentul s-a produs în data de 24 august, victimă fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani, angajat în construcții.

„În timp ce desfășura lucrări la o înălțime de doi metri, s-a dezechilibrat și a căzut. S-a solicitat serviciul de ambulanță, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, ulterior la Spitalul Județean de Urgență Craiova, unde a decedat o zi mai târziu, pe 25 august”, transmit reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt.

Angajații Inspecției Muncii mai cercetează și decesul unui bărbat de 51 ani. Angajat al unei societăți de pază, acestuia i s-a făcut rău la locul de muncă în data de 2 august. S-a solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, fiind transportat la Spitalul Slatina, unde a decedat după o săptămână.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți