12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi copii de 2 și 4 ani, răniți într-un accident produs în afara comunei Pleșoiu

- Advertisement -

Doi copii, unul de 2 și altul de 4 ani, au fost victimele unui accident de circulație petrecut, joi dimineață, pe Drumul Județean 677, în afara comunei Pleșoiu, unde două mașini s-au ciocnit violent.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru cercetăru.

„Din primele verificări, oamenii legii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani și un alt autoturism condus de o femeie, în vârstă de 28 de ani, în care se mai aflau doi minori, în vârstă de 2 și 4 ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, spune Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului, femeia, dar și copiii au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Polițiștii au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, aceștia efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sursă foto: Info Trafic Slatina – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți