17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier produs pe DJ 653 la Recea – Valea Mare. Trei mașini s-au lovit violent

- Advertisement -

Un accident de circulație s-a produs, sâmbătă dimineață, pe Drumul Județean 653, în satul Recea al comunei Valea Mare, în urma acestuia cinci persoane având nevoie de acordarea primului ajutor. Una singură a ajuns și la Spitalul Slatina, în eveniment fiind implicate trei vehicule.

Mai multe echipaje de pompieri, dar și de ambulanță au intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri victimelor.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor din evenimentul rutier. În accident au fost implicate trei autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Toate au fost asistate medical la fața locului, patru dintre acestea refuzând transportul la spital, iar un bărbat, în vârstă de 31 de ani, cu multiple excoriații, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accident, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina pentru a efectua cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme, din care unul condus de un tânăr de 23 de ani, din comuna Bălteni, altul condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Tătulești, iar celălalt de un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Mare. În urma coliziunii, un bărbat, pasager, în vârstă de 31 de ani, din comuna Bălteni, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Slatina. În continuarea verificărilor șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Sursă video: Amator
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți