15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Continuă lucrările de asflatare a mai multor străzi în orașul Scornicești

- Advertisement -

Administrația locală a orașului Scornicești anunță că în urma lucrărilor de pregătire a infrastructurii drumurilor de pe strada Linia Dealului, Agronomului, Osicii și Câmpului, s-a început asfaltarea propriu-zisă a tuturor acestor străzi. Daniel Tudor, primarul localității, mai spune că urmează a fi efectuate lucrări de asflatare și în satul Jitaru ce aparține urbei, iar o alee ce face legătura între strada Păcii și bulevardul Muncii va fi, de asemenea, reabilitată.

Lucrările efectuate până acum pe Linia Dealului, Agronomului, Osicii și Câmpului, dar și cele care urmează, erau foarte necesare, spune edilul.

„Sunt lucrări de care aveam nevoie și vă asigur că în perioada următoare vor mai urma și altele la fel de importante pentru tot ceea ce înseamnă Scornicești. În acest sens, de astăzi (miercuri n.r.) au demarat etapele de pregătire a infrastructurii în vederea asfaltării în Jitaru, lucrări care vor fi supravegheate atât de mine, cât și de consilierul local Valerică Albăstroiu, cel care a insistat și s-a luptat cu toate forțele pentru impelemntarea acestui proiect, și vă asigur că nu e singurul. Nu în ultimul rând, țin să vă mai informez că tot în prima parte a acestei zile am dat startul la reabilitarea aleii care face legătura dintre strada Păcii și bulevardul Muncii – limită cu Școala «Nicolae Coculescu» din Scornicești”, a declarat primarul Daniel Tudor.

Edilul din Scornicești a ținut să precizeze că investițiile efectuate până acum în localitate, dar și următoarele, îl bucură și motivează, adăugând că are lângă el o echipă puternică și competentă: „Toate acestea, adăugate la cele care au fost și cele ce vor mai fi, mă bucură și în același timp mă motivează, dovedind că am alături de mine o echipă puternică și competentă care a înțeles că împreună, prin stăruință, răbdare și înțelegere putem schimba în bine orașul Scornicești și viața celor ce s-au născut și locuiesc în el”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți