12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Hală de producție a produselor din carne, din Caracal, distrusă de un incendiu puternic

- Advertisement -

Un incendiu devastator a izbucnit, sâmbătă noaptea, la o hală de producție a produselor din carne, din municipiul Caracal, la fața locului fiind solicitați să acționeze pompierii de la detașamentul din localitate. Focul a distrus hala aproape în totalitate, salvatorii luptându-se să stingă flăcările mai bine de trei ore.

În jurul orei 03:30 au fost alertați pompierii caracaleni să intervină.

„La locul indicat s-au deplasat, progresiv, două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un autocamion de intervenție, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție. La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, la o hală de producție, cu posibilități de propagare la construcțiile aflate în imediata apropiere”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursa citată mai arată că salvatorii au reușit localizarea rapidă a incendiului și astfel pagubele au fost reduse semnificativ. În urma celor mai bine de trei ore de intervenție continuă a pompierilor, au ars hala, cu suprafața de aproximativ 150 de metri pătrați, construită pe structură metalică și materialele și echipamentele aflate în interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți