12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Milcov a anunțat la Poliție disparția mamei, după ce aceasta a plecat către Slatina și nu s-a mai întors

- Advertisement -

UPDATE: Femeia de 66 de ani, din Milcov, plecată de acasă luni, a fost identificată de oamenii legii în cursul zilei de marți. Aceasta era la domiciliul unui nepot, în comuna Curtișoara, iar pe timpul dispariției nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 66 de ani, din comuna Milcov, care luni dimineață a plecat de acasă spre municipiul Slatina, iar până în prezent nu s-a întors.

Fiul femeii este cel care a sesizat dispariția acesteia la Poliție în noaptea de luni spre marți.

„În noaptea de 29 spre 30 noiembrie, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana au fost sesizați de un bărbat, din comuna Milcov, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de luni, 29 noiembrie, în jurul orei 08:30, mama acestuia, Maria Dumitru, în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, ar fi plecat voluntar către municipiul Slatina și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

Ultima dată aceasta ar fi fost văzută în după-amiaza zilei de luni, în jurul orei 13:30, în apropierea unui supermarket de lângă Serviciul Rutier Olt de pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, o rudă întâlnindu-se cu ea.

Semnalmentele femeii sunt: înălţime 1,65 metri, aproximativ 55 de kilograme, ochi căprui, păr scurt, șaten-grizonat. La momentul dispariţiei aceasta era posibil îmbrăcată cu o vestă neagră, o geacă crem și pantaloni de culoare neagră și încălțată cu ghete de culoare neagră, iar în cap purta un batic de culoare maro.

Persoanele care dețin informații ce pot ajuta la găsirea femeii din Milcov sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți