15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Magicianul Dan Bucfing vine la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina cu un spectacol grandios

- Advertisement -

Sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina găzduiește sâmbătă, 11 decembrie, cu începere de la ora 16:00, un eveniment extraordinar în care protagonis este Dan Bucfing, cel mai cunoscut magician din România, realizator și producător de spectacole de magie originale, concepte de show și emisiuni TV.

Potrivit reprezentanților instituției culturale slătinene, magicianul Bucfing are peste 25 de ani de experiență dovedită pe plan național și internațional și este președintele Asociației Magicienilor și Iluzioniștilor din România. „Arta de a fi magician” este spectacolul oferit pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina și este unul interactiv-educativ-umoristic de magie.

Prețul unui bilet de intrare la spectacol este de 45 de lei pentru copii și 55 de lei pentru adulți, iar biletele rămase nevândute se pot achiziționa cu trei ore înainte de spectacol de la casieria Centrului Cultural Slatina.

„Mesajul organizatorului este: «Păstrează biletul și primești în mod gratuit o ciocolată/un pahar de șampanie/o bagheta magică!». Locurile în sala de spectacole sunt limitate, iar accesul se face conform normelor sanitare în vigoare, având în vedere contextul actual al pandemiei COVID-19”, mai spun reprezentanții instituției culturale.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți