14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un autoturism furat din Marea Britanie, găsit la un tânăr de 36 de ani, din Dobrosloveni. Polițiștii l-au confiscat

- Advertisement -

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în urma unei informări primite de la autoritățile britanice prin intermediul canalelor de cooperare polițienească internațională, s-au sesizat din oficiu vineri cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna olteană Dobrosloveni, deține la domiciliul său un autoturism reclamat ca fiind sustras din Marea Britanie la data de 22 februarie 2021. Mașina a fost confiscată de oamenii legii, aceasta fiind adusă în țară de tânăr și înmatriculată după ce oficialii britanici emiseseră pe 13 iulie alertă de urmărire internațională.

„Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că pentru autoturismul respectiv există o alertă de urmărire internațională, emisă de autoritățile din Marea Britanie, la data de 13 iulie. Până ca autoritățile britanice să emită această alertă, bărbatul de 36 de ani este bănuit că ar fi adus în România autoturismul și l-a înmatriculat pe numele său. Valoarea prejudiciului cauzat este de 24.000 de lire sterline”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, în cauză fiind dispusă măsura indisponibilizării autoturismului și a numerelor de înmatriculare, în vederea continuării cercetărilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți