7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O fetiță bolnavă de leucemie din Milcov, vizitată de Moș Crăciun și mesagerii săi

- Advertisement -

Este Ajunul Crăciunului, iar Moșul și-a făcut apariția la sediul Secției 8 Poliție Rurală Perieți a Inspectoratului de Poliție Județean Olt, acesta transformându-i pe polițiști în spiridușii săi. Deși pare atipic, a fost nevoie de ajutorul lor pentru a găsi o fetiță din comuna Milcov, ce în primăvara anului trecut, din păcate, a fost diagnosticată cu leucemie și recent a făcut un transplant de celule stem. Cazul micuței Bianca Maria, acum în vârstă de 9 ani, a fost mediatizat de redacția Eveniment de Olt în vara anului trecut.

Și cum fetița nu era de găsit, polițiștii s-au mobilizat, iar autospeciala de Poliție a devenit noua sanie a moșului. Astfel, au pornit împreună, cu sacul plin de cadouri spre un caz aparte.

„În comuna Milcov, îi aștepta Bianca Maria Voinea, o copilă în vârstă de 9 ani, care a trecut recent printr-un transplant de celule stem, fiind diagnosticată cu leucemie, în primăvara anului trecut. Vizita lui Moș Crăciun și a polițiștilor a însemnat o licărire de speranță și de bucurie pentru fetiță, dar și pentru familia acesteia, care, mai mult ca oricând, are nevoie de sprijin din partea tuturor. Acest moment a reușit sa aducă sentimente binecuvântate și lumină în sufletele părinților fetiței”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Și cum micuța are încă nevoie de ajutorul semenilor, Moș Crăciun face un apel de suflet către toți, de a contribui, în mod benevol, cu orice sumă de bani, care poate ajuta această familie să lupte în continuare pentru binele Biancăi Maria. Sumele de bani se pot depune în contul RO17BRDE290SV69828052900, deschis la Banca Română de Dezvoltare pe numele Laurențiu Nicolae Voinea, tatăl copilei de 9 ani.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți