10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din comuna Șerbănești, găsit spânzurat în garajul casei a doua zi de Crăciun

- Advertisement -

Tragedie în familia unui bărbat de 40 de ani, din comuna Șerbănești, în cea de-a doua zi de Crăciun. Acesta a recurs la un gest necugetat și și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de grinda garajului din gospodăria sa.

Nu se știe exact motivul din cauza căruia acesta s-a sinucis, având în vedere că în prima zi de Crăciun acesta fusese la familia s-a din comuna învecinată Crâmpoia, iar duminică, în a doua zi a Sfintei Sărbători, nu a mai răspuns la telefon. Fratele a fost cel care avenit să-l caute și a făcut descoperirea macabră. Potrivit unor surse locale, cauza ar fi faptul că a fost părăsit de soție și a intrat în depresie.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost chemați să intervină la fața locului prin apelul de urgență 112, undeva în jurul orei 11:40 a zilei de 26 decembrie.

„Polițiștii au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, despre faptul că un bărbat, din comuna Șerbănești, a fost găsit spânzurat la casa acestuia. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Perieți, care, din primele verificări, au constatat că un bărbat de 40 de ani, din localitate, s-ar fi spânzurat la domiciliul său din Șerbănești. Cadavrul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Medicină Legală Olt și transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea stării de fapt și dispunerea măsurilor legale care se impun.

Sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți