Percheziții domiciliare la un bărbat din Ipotești, de unde polițiștii au confiscat aproximativ 250 de kilograme de articole pirotehnice

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de mascații Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au efectuat joi după-amiază două descinderi în comuna olteană Ipotești, pentru documentarea activității unui bărbat, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept. Nu mică le-a fost mirarea oamenilor legii când au găsit aproape 1.900 de materiale pirotehnice, în greutate totală de aproape 250 de kilograme, toate acestea fiind confiscate.

Toate articolele erau deținute ilegal de bărbatul din Ipotești.

„În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii au descoperit și identificat 1.898 de obiecte de distracție cu conținut pirotehnic, din categoriile P 1, F 2, F 3 și F 4, ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării, reprezentând cantitatea de aproximativ 250 de kilograme de articole pirotehnice, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei”, a declarat Ionuț vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai spune că întreaga cantitate de obiecte de distracție pirotehnice a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Un comentariu la „Percheziții domiciliare la un bărbat din Ipotești, de unde polițiștii au confiscat aproximativ 250 de kilograme de articole pirotehnice

  • el vinde in piata ZAHANA acolo este

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<