Un alt oltean care era vaccinat anti COVID a murit

Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt au raportat în ultimele 24 de ore un nou deces în rândul oltenilor diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2. Este vorba despre decesul cu numărul 748 înregistrat de la începutul pandemiei de Coronavirus și este un bărbat de 55 de ani, din mediul urban, care era vaccinat anti COVID cu produsul biologic de la Janssen (Johnson&Johnson). Majoritatea oltenilor care au murit până acum au avut și alte boli asociate grave.

Bărbatul s-a internat în data de 21 ianuarie la Spitalul Județean de Urgență Slatina, când a fost și confirmat cu noul Coronavirus, și trei zile mai târziu, respectiv luni, 24 ianuarie, inima acestuia a încetat să mai bată. Cauzele decesului sunt stop cardio-respirator, insuficiență respiratorie acută și infecția COVID-19, iar ca și comorbidități ciroză hepatică și hepatocarcinom.

Cu acest deces, sunt zece persoane confirmate cu SARS-CoV-2 din județul Olt care se vaccinaseră împotriva virusului ucigaș și au încetat din viață. Dacă acest bărbat se imunizase cu serul biologic de la Johnson&Johnson și a murit, ceilalți nouă olteni au fost vaccinați împotriva Coronavirus cu următoarele vaccinuri – patru cu Pfizer-BioNTech, câte unul cu Moderna și AstraZeneca, dar și trei cu Janssen.

În ultima zi au fost și 94 de olteni diagnosticați cu Coronavirus, până acum, de la începutul pandemiei, fiind 27.522 de persoane care s-au îmbolnăvit. De asemenea, au fost și zece pacienți internați în spital, deja confirmați cu COVID și care la retestare au avut același rezultat pozitiv.

Situația epidemiologică actualizată

27.522 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

94 cazuri noi

26.182 persoane vindecate de la începutul pandemiei

64 persoane internate în unități medicale

11 pacienți sunt în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă

528 persoane aflate în izolare la domiciliu

617 persoane aflate în carantinare la domiciliu

144.007 teste efectuate de la începutul pandemiei

748 decese

245 doze de vaccin anti COVID realizate în ultimele 24 de ore – 45 doza I, 48 doza II și 152 doza III (Booster)

 

Un comentariu la „Un alt oltean care era vaccinat anti COVID a murit

  • La câte boli avea omul, printre care și cancer hepatic, nu este de mirare ca a decedat. Nu este de mirare la actuala mentalitate a românilor nici faptul că se fac eforturi disperate și demne de o cauza mai bună de a evidenția ca un miracol orice deces al unui român vaccinat, chiar dacă principala cauza a decesului este o afecțiune cronică deosebit de gravă. O sa ajungeți sa spuneți ca un roman vaccinat cu unul din seruri a murit trăznit, în momentul în care se confirmare infectarea cu Covid 19!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<