5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Caracal încercă să obțină fonduri prin PNRR, pentru reabilitarea termică a 31 de blocuri din municipiu

- Advertisement -

31 de blocuri ar urma să fie reabilitate termic în municipiul Caracal, anunțul fiind făcut miercuri de reprezentanții Primăriei urbei. Acest lucru se va întâmpla într-o primă etapă transmite administrația publică locală, fonduri urmând a fi obținute prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

„Primăria municipiului Caracal are în proiect să obțină fonduri prin PNRR pentru anveloparea blocurilor. Într-o primă etapă sunt vizate 31 de blocuri”, spun autoritățile locale.

Ion Doldurea, primarul localității, precizează că toate aceste imobile sunt situate la stradă, proiectul de anvelopare a acestora incluzând și reabilitarea acoperișurilor acestora și urmând a fi dus la bun sfârșit peste doi – trei ani.

„Ne dorim anveloparea blocurilor din municipiul Caracal. Avem vreo 31 de blocuri care sunt la stradă, și ne-am propus să facem anvelopare, cu reabilitarea acoperișurilor, cu o culoare care să fie agreată de toată lumea și sper ca în felul acest orașul să arate cu totul și cu totul altfel, peste doi – trei ani de zile”, a declarat edilul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți