17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăra Oana Ciocan, din Pârșcoveni, în tribul Războinicilor din noul sezon Survivor România

- Advertisement -

Dacă primul sezon al show-ului de anvergură Survivor România a fost câștigat de cântăreața Elena Ionescu de la echipa Faimoșilor, originară din municipiul Caracal și fostă componentă a trupei Mandinga cu care a participat la Eurovision Song Contest, iată că sezonul al treilea, transmis anul acesta de Pro TV, aduce în fața publicului o altă concurentă originară dintr-o localitate din județul Olt. A intrat la o lună după începerea noului sezon al emisiunii în care este vorba despre supraviețuire în cele mai grele condiții, cu mâncare puțină și trecerea prin probe sportive tot mai grele, iar aceasta este Oana Claudia Ciocan și face parte din tribul Războinicilor.

Oana are vârsta de 24 de ani și s-a prezentat în cadrul show-ului Survivor ca fiind liber profesionist. Tânara olteancă este originară din comuna Pârșcoveni, are un iubit, ambii fiind stabiliți în prezent în comuna Osica de Jos.

Aceasta s-a numărat printre noii concurenți ce au intrat în emisiune, care i-au înlocuit pe supraviețuitorii plecați din cauza problemelor medicale sau personale, și s-ar putea spune că până acum face față cu brio probelor sportive ce s-au desfășurat în Republica Dominicană. Sunt probe la care aduce puncte, însă sunt unele mai grele în care nici măcar norocul nu ține cu ea.

Când a intrat la Survivor România 2022, aceasta a transmis în fața colegilor săi de echipă, a adversarilor, dar și publicului de acasă: „Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor”.

Iar pentru a ajunge aici a avut de trecut de multe controale medicale, dar și probe fizice, care s-au desfășurat în municipiul București.

Concurenta din Pârșcoveni a trecut prin emoții deja, atât ea, cât și războinicul care a intrat în același timp în show, Doru Răduță, dar și bucătăreasa Elena Matei, cunoscută dintr-un alt show transmis de un alt post de televiziune, dar culinar, intrând într-o cursă de eliminare după ce au pierdut proba de imunitate de săptămâna trecută. Însă, Oana Ciocan, la fel ca și colegul ei, Doru, au rămas în competiție, fiind salvați de public.

Rămâne de văzut ce va face de acum în colo în emisiunea de supraviețuire olteanca și până unde aceasta va reuși să ajungă. Cu cât mai departe, cu atât mai bine.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți