8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Investiții în orașul Scornicești, la început de primăvară. Printre cele mai importante este construirea blocului ANL

- Advertisement -

Chiar dacă a fost iarnă, vremea nu a fost atât de capricioasă așa cum se întâmpla în urmă cu câțiva ani, motiv pentru care în orașul Scornicești proiectele de investiții s-au derulat în continuare. Așa se va întâmpla și la început de primăvară, anunță primarul Daniel Tudor, printre lucrările derulate fiind construirea blocului ANL, precum și proiectul legat de blocul cu locuințe sociale.

Edilul din Scornicești a mai precizat că printre investițiile desfășurate, undele dintre ele chiar finalizate, au fost înlocuirea lămpilor stradale dintr-un sat și lucrările de asfaltare și modernizare a unei străzi.

„(…) Doresc să vă aduc la cunoștință faptul că lucrările nu s-au oprit și vor continua și de acum încolo cu maximă intensitate, având ca scop final implementarea tuturor proiectelor propuse și asumate. În acest sens, subliniez faptul că, printre altele, în această perioadă au fost înlocuite lămpile stradale din satul Isăroaia – Negreni, am demarat lucrările atât pentru construirea blocului ANL, cât și pentru cel de locuințe sociale, pornind, totodată, și lucrările de asfaltare și modernizare a străzii Pompierilor. Toate acestea, ca multe altele care au fost și vor mai fi, sunt obiective la care țin foarte mult, pentru care am insistat și pe care îmi doresc să le realizăm la timp, în lunile ce vor veni”, a declarat primarul Daniel Tudor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți