15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Alte 83 de persoane din județ, confirmate cu virusul SARS-CoV-2. S-a anunțat și un deces

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt au transmis duminică privind cazurile COVID-19, înregistrate în ultima zi, și în județ sunt încă 83 de persoane care au fost diagnosticate cu noul Coronavirus. De la începutul pandemiei și până acum, numărul persoanelor confirmate cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 37.452. Autoritățile au comunicat și un deces.

În total, 819 dintre oltenii infectați, majoritatea având și alte boli asociate grave, și-au pierdut viața până în prezent. Un deces a fost raportat în ultimele 24 de ore și este al unei femei, în vârstă de 71 ani, din mediul urban, care nu era vaccinată anti COVID-19. În data de 26 februarie s-a internat la Spitalul Munciipal Caracal, în aceeași zi fiind și confirmată. Din păcate, inima acesteia a încetat să mai bată sâmbătă, 5 martie, cauzele decesului fiind stop cardiac, insuficiență respiratorie acută protezată mecanic, bronhopneumonie și infecție COVID-19 formă critică. Ca și comorbidități, femeia avea hipertensiune arterială grad III, parapareză membre inferioare.

Distinct de cazurile nou confirmate de sâmbătă până duminică, în urma retestării pacienților internați în spital, și nu numai, care erau deja pozitivi la infecția cu virusul SARS-CoV-2, 11 persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Cât despre incidența infecțiilor cu noul Coronavirus, cumulată la 14 zile, aceasta este în prezent de 4,28 cazuri la mia de locuitori, fiind în scădere față de ziua anterioară.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți