10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Numiri provizorii la nivelul Consiliului de Administrație al ALRO Slatina, după demisia lui Machitski și a altor două persoane

- Advertisement -

ALRO Slatina a anunțat luni, 7 martie, că s-au înregistrat trei demisii ale unor persoane din Rusia, membre în Consiliul de Administrație, acestea fiind primite prin corespondență. Una dintre acestea este a lui Pavel Machitski, fiul omului de afaceri Vitali Machitski, care controlează grupul rus Vimetco ce deține ALRO. În afară de demisia acestuia, s-au primit și demisiile lui Aleksandr Barabanov și Pavel Primakov. În locul lor, s-au făcut numiri provizorii la nivelul CA al ALRO.

Societatea informează investitorii și publicul interesat ca, urmare a  demisiilor din Consiliul de Administrație ale domnilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov și Pavel Machitski, a procedat, potrivit prevederilor legale, prin numirea doamnei Genoveva Năstase și a domnilor Igor Higer și Dragoș Adrian Voncu ca administratori provizorii, prin deciziile de astăzi ale Consiliului de Administrație. Societatea va proceda în continuare pentru acoperirea pozițiilor vacante potrivit prevederilor legale corespunzătoare”, se arată într-un comunicat remis de ALRO.

Demisiile celor trei au fost primite de ALRO prin corespondență. „Societatea informează investitorii și publicul interesat că a primit astăzi, prin corespondență, demisiile din Consiliul de Administrație ale domnilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov și Pavel Machitski”, se precizează în comunicatul remis luni dimineață de reprezentanții societății.

Reprezentanții ALRO au mai transmis că alegerea a trei administratori în CA al ALRO ca urmare a demisiilor remise societății de Machitski, Barabanov și Primakov se va face la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor și Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor ce sunt programate a avea loc în zilele de 28 martie și 8 aprilie 2022.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți