19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Oltenii continuă să se infecteze cu virusul SARS-CoV-2. 25 de cazuri raportate vineri de MS

- Advertisement -

Ministerul Sănătății continuă să comunice informații despre numărul îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus înregistrate până acum, dar și în ultimele 24 de ore. Astfel, în județul Olt au fost raportate vineri 25 cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, cu 11 mai puține decât în ziua trecută. Iar de la începutul pandemiei și până la această dată sunt 38.196 de olteni care s-au îmbolnăvit cu COVID-19.

 Din totalul acestora, sunt 826, majoritatea având și alte probleme de sănătate grave, care până în prezent au pierdut lupta cu boala. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Olt, ultimul deces a fost raportat în urmă cu o zi.

În continuare sunt și persoane internate în unitățile sanitare cu paturi, respectiv 42, una dintre ele fiind un copil care primește tratament de specialitate pe secție, dar și patru pacienți adulți care sunt pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă.

Cât despre incidența infecțiilor cu Coronavisurs, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta este vineri de 1,26 cazuri la mia de locuitori, fiind într-o ușoară scădere față de ziua anterioară.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți