8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anexă gospodărească distrusă de un incendiu puternic, la Brebeni. Trei persoane au suferit atacuri de panică

- Advertisement -

O anexă gospodărească și bunurile aflate în interior, au ars, duminică după-amiază, în urma unui incendiu devastator izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric. Trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat acordarea primului ajutor.

Evenimentul s-a produs în comuna Brebeni, iar pentru gestionarea acestuia au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere, un autocamion prevăzut cu modul de stingere și un echipaj al paramedicilor SMURD.

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au avut atacuri de panică.

„Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore. Paramedicii SMURD au asistat la fața locului trei persoane, cu atacuri de panică, acestea refuzând transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Sursa citată mai arată că au ars anexa gospodărească, construită din lemn, cu suprafața de aproximativ 20 de metri pătrați, lemne de foc, îngrășăminte chimice și cereale.

Pompierii olteni țin să reamintească din nou principalele măsuri de prevenire a incendiilor provocate de instalațiile electrice cu defecţiuni, improvizaţii sau suprasolicitate: nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii; nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat; nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți