Un echipaj de poliție al Biroului Rutier Slatina, implicat într-o tamponare pe o stradă din municipiu

Un eveniment rutier în care a fost implicată o autospecială de poliție s-a produs vineri, în jurul orei 11:30, pe strada Crișan, din municipiul Slatina. Din fericire, în urma coliziunii dintre echipajul de poliție al Biroului Rutier Slatina și o altă mașină nu au fost persoane rănite, însă s-au înregistrat pagube materiale.

Cercetările la locul tamponării dintre cele două autovehicule au fost efectuate de colegi ai polițistului care se afla în mașina poliției, de la Biroul Rutier Slatina, împreună cu comisarul Valentin Duiuleasa, șeful Biroului Rutier Slatina. Din primele date, un slătinean de 77 de ani este cel care a acroșat cu autoturismul pe care îl conducea autospeciala.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din localitate, în dreptul intersecției cu strada Lalelelor, a efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, care, se deplasa în aceeași direcție, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind soldat doar cu pagube materiale”, a declarat agentul principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Atât șoferul din Slatina, cât și omul legii, au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.

Ulterior, evenimentul s-a finalizat pe cale amiabilă. „A fost întocmit formularul de constatare amiabilă, în caz de accident soldat cu pagube materiale”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<