19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Trei membri noi în Consiliul de Administrație al ALRO Slatina. Mandatele lor, valabile pentru următorul an

- Advertisement -

Săptămâna trecută a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la ALRO Slatina, în cadrul căreia s-au stabilit înlocuitorii celor trei membri care au demisionat în martie din Consiliul de Administrație, iar noii componenți sunt Igor Higer, Genoveva Năstase și Dragoș Adrian Voncu.

Inițial, cei trei noi membri ai CA al uzinei de aluminiu de pe platforma industrială a municipiului Slatina, la începutul lunii martie, au fost numiți provizoriu administratori, însă în urma adunării din data de 8 aprilie au mandate valabile pentru următorul an, mai precis până la data de 25 aprilie 2023.

7 martie a fost ziua în care reprezentanții ALRO au înregistrat demisiile a trei persoane din Consiliul de Administrație, și anume Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov și Pavel Machitski, plecarea acestora fiind anunțată prin corespondență.

ALRO Slatina transmite că din actuala componență a Consiliului de Administrație al fabricii de aluminiu fac parte: Marian Daniel Năstase – președinte; Svetlana Pînzari – vicepreședinte; Gheorghe Dobra – membru; Vasile Iuga – membru; Marinel Burduja – membru; Laurențiu Gabriel Ciocîrlan – membru; Oana Valentina Truță – membru;
Voicu Cheța – membru; Igor Higer – membru; Genoveva Năstase – membru; Dragoș Adrian Voncu – membru.

Întregul comunicat al ALRO Slatina cu privire la noile schimbări din Consiliul de Administrație poate fi citit AICI.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți