17.3 C
Slatina
luni,16 septembrie,2024

Ultimele Articole

Aproape 600 de amenzi aplicate de polițiști în județ, în zilele libere de Paște

- Advertisement -

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au acționat în județ, în sistem integrat, în perioada Sărbătorilor Pascale, respectiv 22 – 25 aprilie, pentru a asigura un climat optim de ordine și siguranță publică și prevenirea accidentelor rutiere. În cadrul activităților, s-au aplicat aproape 600 de sancţiuni contravenţionale, mai exact 597, valoarea totală a acestora fiind de peste 150.000 de lei.

Polițiștii rutieri au fost cei care au constatat cele mai multe abateri în trafic, iar în urma acestora au reținut 51 de permise de conducere și 14 certificate de înmatriculare. Totodată, s-au constatat 12 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, dintre care patru pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cinci pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și trei pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Șofer băut și mopedist fără permis

În Noaptea de Înviere, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus au depistat, în comuna Cezieni, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,91 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, a doua zi de Paște, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au depistat, în comuna Obârșia, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți