5.2 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei răniți pe strada Tunari din Slatina. Două autoturisme s-au izbit violent

- Advertisement -

Trei persoane au ajuns la Spitalul Slatina, miercuri noaptea, în urma unui acccident care s-a produs în jurul orei 22:00 pe strada Tunari, din municipiu, în apropierea restaurantului fast-food McDonald’s. Două autoturisme, unul condus de un tânăr de 19 ani, din Slatina, celălalt de o tânără de 23 de ani, din Balș, s-au lovit violent, la fața locului intervenind mai multe echipaje de salvatori, dar și polițiști rutieri.

Polițiștii Biroului Rutier Slatina au acționat în zonă pentru a efectua cercetări, în vederea stabilirii cauzelor producerii evenimentului.

„Din primele verificări, aceștia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane, respectiv un autoturism, condus de un tânăr, de 19 ani, și un autoturism, condus de o tânără, de 23 de ani, în care se mai afla și o pasageră. În urma coliziunii, cele trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Slatina, orașul fermecat – Grup Facebook

Potrivit unor informații, vinovat de producerea accidentului ar fi șoferița din Balș, care a virat la stânga spre restaurantul McDonald’s fără a se asigura.

Ambii conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți