5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

CAO a finalizat aproape 70% din lucrările de pe strada Oituz – Prelungirea Pitești

- Advertisement -

Compania de Apă Olt anunță că lucrările de reabilitare/deviere a rețelei de distribuție de pe strada Oituz – Prelungirea Pitești sunt încă în desfășurare, iar traficul rutier, pe sensul de mers spre Craiova, este închis pe strada Pitești de săptămâna trecută, restricțiile urmând a fi ridicate la sfârșitul lunii iunie. 70% din această investiție este finalizată.

„70% din investiția Companiei de Apă Olt de reabilitare/deviere a rețelei de distribuție SP Oituz – strada Prelungirea Pitești, din municipiul Slatina, a fost finalizată. Această lucrare face parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă «Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020», Cod SMIS 2014+133612. Traficul rutier pe strada Pitești este închis pe sensul de mers către Craiova, de la sensul giratoriu de pe strada Cireașov, până la sensul giratoriu de pe strada Oituz”, a declarat Crina Jilavu, purtătorul de cuvânt al principalului operator regional din județul Olt, sprecializat în domeniile captare, tratare și distribuție apă potabilă și colectarea, epurarea și evacuarea apelor uzate.

Potrivit sursei citate, circulația autovehiculelor este deviată de pe strada Pitești, pe strada Prelungirea Pitești – strada Grigore Alexandrescu – strada Carol I – strada Cimitirului – strada Tudor Vladimirescu – strada Ionașcu – Drumul Național 65 – European 574.

CAO anunță că până în data de 30 iunie vor exista restricții de trafic în toată zona unde se efectuează aceste lucrări: „Sunt amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat. Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic!”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți