19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Primăria Corabia a preluat în administrare trotuarele aferente DN 54 și DN 54 A, care trec prin oraș

- Advertisement -

Trotuarele aferente celor două drumuri naționale care trec prin orașul de la Dunăre, Corabia, respectiv DN 54 și DN 54 A, au fost preluate în administrare de autoritățile locale, acestea urmând a fi reabilitate printr-un proiect pe fonduri europene.

Primăria Corabia și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au încheiat luni, 2 mai, un protocol în acest sens, trotuarele aferente celor două drumuri naționale, care se află într-o stare avansată de degradare, urmând acum a fi modernizate.

„Primarul orașului Corabia, Iulică Oane, a semnat protocolul cu privire la predarea-preluarea trotuarelor aferente DN54 și DN 54 A, de pe raza orașului Corabia. Este vorba despre trotuarele de pe străzile Celeiului, Traian, Carpați, Dumitru Buzdun și Dunării. După doi ani de solicitări și sesizări către CNAIR și Ministerul Transporturilor, s-a reușit preluarea trotuarelor aflate in stare avansată de degradare, pentru a demara în viitorul apropiat un proiect european de reabilitare a acestora”, au transmis autoritățile locale printr-un comunicat de presă.

Ambele DN-uri se află în administrarea Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova din cadrul CNAIR.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți