19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, cap de afiș al spectacolului organizat în comuna Șopârlița, de Rusalii

- Advertisement -

Locuitorii comunei Șopârlița vor îmbrăca haine de sărbătoare peste o săptămână, în Duminica Rusaliilor aici fiind programat a se desfășura o manifestare dedicată Zilei localității, precum și tradiționalul concurs de cai. Cap de afiș al spectacolului este nimeni altul decât îndrăgitul interpret de muzică populară Florin Vasilică și grupul său Teleormanul.  

Cele două evenimente sunt reluate după ce, în ultimii doi, din cauza pandemiei COVID-19, acestea nu au putut fi organizat de autorități.

Astfel, Primăria și Consiliul Local Șopârlița, în frunte cu edilul Marijana Trepăduș, au programat concursul de cai a avea loc cu începere de la ora 10:00, la gară, iar în după-amiaza zilei de 12 iunie, începând cu ora 17:00, pe stadionul comunal va avea loc a opta ediție a Zilei localității.

Aici va fi un spectacol extraordinar, iar pe scenă, pe lângă Florin Vasilică și grupul Teleormanul, vor mai urma Nina Predescu, Dorina Mete, Costel David, Ștefan Mihail Minulescu și Ansamblul Folcloric „Cununa” din Șopârlița. Sonorizarea evenimentului este asigurată de DJ Mete și directorul artistic Music Show – Costel David.

De la petrecerea câmpenească nu vor lipsi, bineînțeles, micii și berea, alte produse culinare de care se vor putea bucura și cei mici sau tarabele de unde părinții acestora le pot achiționa diverse jucării.

Ziua Comunei Șopârlița se anunță a se încheia undeva după lăsatul serii cu un spectaculos foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți