11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

ANUNȚ PRIVIND ELABORAREA PROIECTULUI DE ACT NORMATIV

- Advertisement -

Urmarea cererii S.C. ENERGIA VERDE S.R.L. nr. 3936/2022, prin care solicită aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru : aprobarea  Planului Urbanistic Zonal în vederea realizării investiției : “Construire Hală procesare ulei și siloz alimentare”, Primăria Comunei Strejești a inițiat Proiectul de hotărâre nr.4143/2022.

Documentația aferentă proiectului de act normativ include :

  • referatul inițiatorului de proiect nr. 4144/2022.
  • raportul compartimentului de resport din cadrul primăriei nr. 4145/2022.

Documentația precizată mai sus (Proiectul de hotărâre nr.4143/2022, Referatul inițiatorului de proiect nr.4144/2022, raportul compartimentului de resort nr.4143/2022) poate fi consultată :

– pe pagina de internet a primăriei : www.primaria-strejesti.ro, secțiunea : informații de interes public/Transparență decizională.

– la sediul instituției : Primăria Strejești, str. Libertății, nr. 118, sat Strejești, Comuna Strejești, județul Olt, documentele precizate mai sus, împreună cu PUZ partea scrisă, desenată și toate avizele solicitate prin certificatul de urbanism.

– proiectul de act normativ se poate obține în copie, pe bază de cerere depusă la Compartimentul Relații cu Publicul al instituției.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice se pot depune până la data de 20.06.2021, la sediul Primăriei Strejești, str. Libertății, nr.118, satul Strejești, comuna Strejești, județul Olt.

Persoanele sau organizatiile interesate care transmit in scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supus dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se refera, mentionand data trimiterii si datele de contact ale expeditorului.
Materialele transmise vor purta mențiunea : “Propuneri privind dezbaterea Proiectului de hotărâre nr. 4143/2022, : aprobarea  Planului Urbanistic Zonal în vederea realizării investiției : “Construire Hală procesare ulei și siloz alimentare”.

Propunerile trimise vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, la secțiunea : informații de interes public/Transparență decizională.

 

Întocmit,

Responsabil pentru relația cu societatea civilă

Inspector superior

Mihai Marinela

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți