11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Schimbări la nivelul conducerii Poliției Olt. Comisarul șef Mihalache, înapoi la șefia Poliției Slatina

- Advertisement -

Jumătatea lunii iunie a venit cu schimbări la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt. După ce un an a ocupat funcția de inspector șef al Poliției, iar apoi pentru încă un an a fost împuternicit pe funcția de adjunct al aceleiași instituții, comisarul șef Mihai Mihalache s-a întors de joi, 16 iunie, pe funcția pe care o ocupa prin concurs, și anume cea de comandant al Poliției municipiului Slatina.

La comanda IPJ Olt mai rămân astfel doar comisarul șef Ionuț Ilinca, care în ultimul an a fost inspector șef al instituției Ministerului Afacerilor Interne din teritoriu, iar acum a trecut pe funcția de adjunct pe care până miercuri, 15 iunie, a ocupat-o ofițerul Mihalache, și comisarul șef Daniel Constantin, tot adjunct, ce este împuternicit pe funcție din martie 2022, acesta venind de pe postul de șef al Poliției orașului Corabia.

Ionuț Ilinca urmează să îndeplinească în continuare și atribuțiile de inspector șef, post care momentan rămâne vacant și pentru care se va organiza cel mai probabil concurs, dacă nu cumva acesta va fi ocupat de un polițist tot prin împuternicire.

Sursă foto: IPJ Olt (de la stânga la dreapta comisarii șefi Ionuț Ilinca, Daniel Constantin și Mihai Mihalache)

Comisarul șef Mihai Mihalache revine la șefia Poliției Slatina, funcție ocupată în ultimii doi ani de comisarul șef Victor Vladu, care la rândul său se întoarce pe postul ocupat înainte de luna iunie a anului 2020, respectiv cel de șef al Secției 11 Poliție Rurală Verguleasa.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți