Senatorul Paul Stănescu: „PSD propune: o viziune mai corectă și mai solidară pentru România!”

Paul Stănescu, senator de Olt și secretarul general al PSD, spune că formațiunea politică din care face parte a intrat la guvernare cu o misiune clară și asumată. „Am scos România din spirala dezastrului în care intrase și ne-am angajat să gestionăm printr-o viziune coerentă și unitară politicile publice în vremuri dificile”, spune parlamentarul social democrat.

„Să nu lăsăm povara generată de creșterea prețurilor doar pe spatele pensionarilor, salariaților și a micilor întreprinzători. Riscăm ca în acest context inflaționist, care se anunță de durată, munca prestată de angajați să devină doar o povară, nu și o recompensă. Dacă salariul este înghițit de marile creșteri de prețuri, atunci sensul lui se pierde. Iar acest lucru nu este corect”, a declarat Paul Stănescu.

Senatorul de Olt mai spune că propunerea pe care o face PSD este clară: „să reașezăm sistemul fiscal pe fundamente mult mai corecte. Nu înseamnă o abdicare de la parteneriatul cu mediul de afaceri. Dimpotrivă! Înseamnă că trebuie să fim conștienți cu toții că suntem în situația în care nemulțumirile sociale nu vor afecta profund doar sistemul politic, ci și climatul de afaceri. Neliniștile sociale nu vor crea avantaje decât pentru populiști și speculatori”.

„Suntem angajați pentru o guvernare responsabilă, iar PSD invită partenerii de guvernare, cei economici și sociali, la dialog pentru o viziune mai corectă și mai solidară pentru România”, a mai subliniat Paul Stănescu.

Un comentariu la „Senatorul Paul Stănescu: „PSD propune: o viziune mai corectă și mai solidară pentru România!”

 • Minciuni sfruntate cu care nu se mai amageste electoratul, dle senator.
  Pregatiti-va sa treceti in opozitie fiindca ,,madatul,, vi s-a incheiat!!!
  A trecut pandemia, preturile au luat-o razna, NIMENI NU FACE NIMIC, decat VOI,, CIUMA ROSIE,,( sau ati uitat cum erati catalogati in repetate randuri) veniti zilnic cu promisiuni si vorbe de adormit ,,clasa muncitoare,, FARA NICI O FINALITATE!!!
  Deci, RETRAGEREA DE LA GUVERNARE – onesta si politicoasa fata de ,,aliati,,- si pregatirea pentru marele examen din 2024….Mai ales la ,, presedintie,,!!!!!
  Vous compris, mosieur de Visina?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<