IGPR a scos la concurs funcția de inspector șef al Poliției Olt

Postul de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt a fost scos la concurs de Poliția Română, candidații interesați de ocuparea acestei funcții putând depune dosarele până în data de 8 iulie, la ora 16:00. Recrutarea se face din sursă internă.

Concursul constă într-un interviu structurat pe subiecte profesionale, care se va înregistra audio și/sau video, locația de desfășurare fiind sediul Inspectoratului General al Poliției Române din Bucureşti.

Rezultatele finale se vor publica în perioada 29 iulie – 2 august 2022, în funcție de eventualele contestații depuse de candidații nemulțumiți de notele pe care le-au obținut la interviu.

Un candidat trebuie să ia minimum nota 7 pentru a fi declarat admis.

Funcția de inspector șef al IPJ Olt a fost scoasă la concurs și în vara anului trecut. Comisarul șef Mihai Mihalache, care atunci era împuternicit adjunct al aceleiași instituții, a fost singurul candidat înscris, însă nu a luat nota necesară pentru a fi admis.

La nivelul Poliției Olt, comisarul șef de poliție Cătălin Florescu a fost ultimul comandant al inspectoratului care a ocupat funcția prin concurs. Era inspector șef încă din anul 2013, prin împuternicire, iar din 2014 a ocupat postul câștigând concursul organizat de IGPR. În luna octombrie 2017 avea să ocupe funcția de director al Centrului de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” Slatina, iar de la acea dată și până acum, adică timp de aproape cinci ani, funcția de inspector șef al Poliției Olt a fost ocupată doar în baza împuternicirilor făcute de mai marii Ministerului Afacerilor Interne de la Centru.

La ora actuală, din conducerea IPJ Olt fac parte comisarul șef Ionuț Ilinca, adjunct cu atribuții de inspector șef, dar și comisarul șef Daniel Constantin, tot adjunct.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<