13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproape 3.000 de persoane au venit să-i vadă pe Dorian Popa și Nick de la N&D în prima zi a festivalului „Zilele municipiului Slatina”

- Advertisement -

După doi ani de absență din cauza pandemiei COVID-19, Primăria și Consiliul Local Slatina au reluat în acest an organizarea evenimentului „Zilele municipiului Slatina”. Este deja a patra ediție și a debutat vineri, 1 iulie, zi în care orașului Slatina i s-a atribuit în urmă cu 43 de ani, în anul 1979, statutul de municipiu.

La ceas de sărbătoare și primarul Emil Moț a avut de adresat un mesaj: „Dragi slătineni, se împlinesc 43 de ani de când Slatinei, orașului nostru drag, i-a fost atribuit statutul de municipiu. Este o zi importantă pentru comunitatea noastră, motiv pentru care vă urez tuturor «La mulți ani!. La mulți ani, municipiului Slatina!”.

Parcul Tineretului Slatina este locația de desfășurare a manifestării „Zilele municipiului Slatina”, iar în prima zi aproximativ 3.000 de persoane au venit să-i vadă pe artiștii ce au susținut recitaluri cu începere de la ora 20:00 și până după ora 22:30. Atmosfera a fost întreținută la început de un DJ, apoi au urmat concertele lui Dorian Popa și Nick de la fosta trupă N&D care era în mare vogă după anul 2000.

Cei dornici a se alătura festivalului, pot ști că un program artistic va fi și în seara zilei de sâmbătă, 2 iulie, dar și în cea a zilei de duminică, 3 iulie, când pe scena Zilelor municipiului Slatina vor mai urca, printre alții, Raluka, Horia Brenciu și Sore.

De altfel, pe parcursul întregului eveniment cultural artistic, pe Aleea Eroilor din apropierea Parcului Tineretului Slatina, cei care vin să-i vadă pe artiști pot găsi și diverse standuri ale comercianților cu dulciuri, dar și terase grill și cu produse de tip fast-food.

Programul zilelor sâmbătă și duminică

Sâmbătă

– între orele 20:00 – 21:00, recital trupa Alutus din Slatina

– între orele 21:00 – 21:45, concert Raluka and Band

– între orele 21:45 – 22:30, concert Horia Brenciu & HB Orchestra

Duminică

– între orele 20:00 – 20:30, atmosfera va fi întreținută de un DJ

– între orele 20:30 – 21:15, concert Edward Sanda

– între orele 21:15 – 22:00, concert Sore

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți