8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

O bucătărie de vară și o anexă a unei case din Brebeni, cuprinse de flăcări

- Advertisement -

Intervenție amplă duminică după-amiază, în jurul orei 14:00, pentru pompierii Detașamentului Slatina. Aceștia au fost solicitați să stingă un incendiu ce a cuprins o bucătărie de vară și o anexă a unei gospodării din comuna Brebeni.

Ulterior, focul s-a extins și la anexa unei locuințe din imediata apropiere a imobilelor învăluite de flăcări. Din fericire, în urma incendiului nu sunt victime înregistrate.

„Incendiu izbucnit la o bucătărie de vară și la o anexă gospodărească, propagat la o anexă din gospodăria vecină. Acționează pompierii Detașamentului Slatina. Incendiul este localizat. Nu sunt victime”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului acționează două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pompierii intervenind pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative.

 

Salvatorii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Focul deschis în spații închise și lăsat nesupravegheat este cauza probabilă izbucnirii acestuia.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum, existând posibilități de propagare la mai multe construcții aflate în zonă. Incendiul a fost localizat în scurt timp, în limitele găsite. Pompierii au acționat aproximativ o oră și jumătate, pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost utilizarea focului deschis în spații închise și lăsat nesupravegheat”, a spus reprezentantul ISU.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți