Un bărbat din Valea Mare a ajuns la spital, după ce s-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului. Anchetă deschisă de polițiști

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Mare, a încercat să-și pună capăt zilelor sâmbătă dimineața, tăindu-se la gât cu un cuțit, după ce ar fi consumat alcool. Olteanul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite, iar polițiștii au deschis acum o anchetă în care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de o femeie, în vârstă de 40 de ani, cu privire la faptul că, un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Mare, s-ar fi tăiat cu un cuțit, în zona gâtului, fiind solicitat și un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Perieți. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 04:00, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi tăiat în zona gâtului, cu un obiect tăietor-înțepător. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse locale, cumnata lui este cea care l-a găsit pe bărbat ce locuia singur într-o casă, având în vedere că și femeia, împreună cu fratele acestuia și copilul lor, locuiesc în aceeași curte a gospodăriei, dar în altă casă. Cunoscut ca și consumator de alcool, acesta ar suferi și de depresie, iar după ce s-a tăiat cu cuțitul în zona anterioară a gâtului acesta a ajuns la spital cu plagă tăiată și agitație psihomotorie. Cadrele medicale l-au găsit conștient și, potrivit acelorași surse, se pare că nu este pentru prima dată când acesta a vrut să se omoare.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<