10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Valea Mare a ajuns la spital, după ce s-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului. Anchetă deschisă de polițiști

- Advertisement -

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Mare, a încercat să-și pună capăt zilelor sâmbătă dimineața, tăindu-se la gât cu un cuțit, după ce ar fi consumat alcool. Olteanul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite, iar polițiștii au deschis acum o anchetă în care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat.

„La data de 9 iulie, în jurul orei 05:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, de o femeie, în vârstă de 40 de ani, cu privire la faptul că, un bărbat de 46 de ani, din comuna Valea Mare, s-ar fi tăiat cu un cuțit, în zona gâtului, fiind solicitat și un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Perieți. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 04:00, bărbatul, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi tăiat în zona gâtului, cu un obiect tăietor-înțepător. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse locale, cumnata lui este cea care l-a găsit pe bărbat ce locuia singur într-o casă, având în vedere că și femeia, împreună cu fratele acestuia și copilul lor, locuiesc în aceeași curte a gospodăriei, dar în altă casă. Cunoscut ca și consumator de alcool, acesta ar suferi și de depresie, iar după ce s-a tăiat cu cuțitul în zona anterioară a gâtului acesta a ajuns la spital cu plagă tăiată și agitație psihomotorie. Cadrele medicale l-au găsit conștient și, potrivit acelorași surse, se pare că nu este pentru prima dată când acesta a vrut să se omoare.

Polițiștii efectuează acum cercetări pentru stabilirea situației de fapt, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți