8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Se lucrează de zor la blocurile ANL și social din orașul Scornicești

- Advertisement -

Chiar dacă unii muncitori au spus „stop” lucrărilor pe mai multe șantiere de construcții, având în vedere că suntem în plin sezon estival și vor să beneficieze de concediul de odihnă, cei de pe șantierele din orașul Scornicești nu vor să aibă nici măcar o pauză de masă și în această vară continuă investițiile demarate. Daniel Tudor, primarul urbei, spune că la acest moment se lucrează intens, în plin proces de execuție fiind cele două blocuri noi din Scornicești, respectiv cel social și cel de tip ANL.

Privind cele două investiții, la blocul social s-a turnat ultima placă peste etajul III, în timp ce la blocul de locuințe pentru tineri s-au încheiat lucrările de montare a tablei pe acoperiș.

„(…) Astăzi (marți, 19 iulie n.r.) a fost turnată ultima placă peste etajul trei al blocului social, în timp ce la blocul ANL s-au finalizat lucrările privind montarea tablei pe acoperiș”, a declarat edilul din Scornicești.

Primarul Daniel Tudor mai spune că o altă etapă importantă în derularea a altor două proiecte de investiții este finanțarea în prima etapă a modernizării unor drumuri și străzi ce tranzitează localitatea. 15 milioane lei noi este valoarea acestora.

„Un alt aspect de importanță locală îl reprezintă finanțarea în primă etapă a celor două proiecte – «Modernizare și alfaltare drumuri aparținătoare orașului Scornicești, județul Olt» și «Modernizare străzi în localitatea Scornicești, județul Olt, aproximativ 12 kilometri», privind asfaltarea drumurilor din satele aparținătoare, prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», în valoare de aproximativ 150 miliarde lei vechi, bani ce vor fi virați de Ministerul Dezvoltării”, a spus Daniel Tudor, edilul din Scornicești.

Potrivit primarului, toate acestea, alături de cele care au fost și vor mai fi în orașul Scornicești, „fac parte din proiectele promise și asumate, obiective necesare care, odată implementate, vor schimba în bine aspectul localității și vor reda speranța celor care locuiesc și muncesc aici”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți