9.7 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Ziua legumicultorului pleșoian” a ajuns la ediția a patra. Evenimentul – peste o săptămână

- Advertisement -

Stadionul de fotbal din comuna Pleșoiu este locul în care duminica viitoare, pe 7 august, se va desfășura cea de-a patra ediție a evenimentului „Ziua legumicultorului pleșoian”. În organizarea Primăriei și Consiliului Local Pleșoiu, în frunte cu edilul Valeriu Măndescu, pleșoienii vor avea parte în această zi, începând cu ora 17:00, de multe surprize muzicale, și nu numai.

Autoritățile locale vor premia cu câte 1.000 de lei cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie, în aceeași zi de duminică având loc și inaugurarea Căminului Cultural Pleșoiu.

Și cum voia bună trebuie să fie la ea acasă, pe scena amenajată pe stadionul comunal vor urca artiști precum Olguța Berbec și Remus Novac, Mariana Ionescu Căpitănescu, Dorina Mete, Costel David și Ronna Riva, prezentator al întregului spectacol fiind un artist al județului Olt, Claudiu Ene.

Din eveniment, al cărui director artistic este Music Show – Costel David, nu va lipsi nici momentul artistic oferit de Ansamblul Folcloric „Mugurașii Oltului” din Pleșoiu.

Și cum este o adevărată petrecere câmpenească, din peisaj vor mai face parte grătarele pe care vor sfârâi micii, berea, tarabele cu dulciuri și diverse chilipiruri, dar și un mic parc de distracții pentru copii.

„Ziua legumicultorului pleșoian” este programată a se încheia undeva după lăsatul întunericului cu un superb foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți