15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Angajat al TMK Artrom din Slatina, mort într-un accident de muncă. A fost prins între două țevi

- Advertisement -

Un bărbat de 53 de ani, din municipiul Slatina, a fost joi după-amiază victima unui accident de muncă mortal ce s-a produs la societatea de pe platforma industrială slătineană TMK Artrom. Acesta a încetat din viață în momentul în care a fost lovit de o țeavă, fiind prins între două țevi, slătineanul aflându-se atunci la padul de alimentare al unei mașini de retezat.

Inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, precum și polițiști de la Biroul Investigații Criminale al Poliției municipiului Slatina, au fost la fața locului pentru cercetări, decesul bărbatului fiind constatat de cadrele medicale de pe echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, după ce acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Tragedia s-a produs în jurul orei 15:25, polițiștii fiind sesizați cu privire la cele întâmplate prin apelul de urgență 112.

„La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Slatina, angajat al unei societăți comerciale cu specific producție țevi metalice, din localitate, în timp ce se afla la padul de alimentare al mașinii de retezat, ar fi fost lovit de o țeavă, iar ulterior ar fi fost prins între două țevi. La fața locului s-au deplasat un echipaj al Ambulanței și un echipaj SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, fiind constatat decesul. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment.

Sursă foto: Generală – Secție TMK Artrom Slatina

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți