14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Conducea cu o viteză de peste 140 de kilometri la oră pe o stradă din Slatina. Șoferul craiovean, amendat și lăsat fără permis

- Advertisement -

Un bărbat, originar din Craiova, a fost prins de polițiști joi în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 142 kilometri pe oră (km/h), pe o stradă din municipiul Slatina. Acesta a fost amendat cu aproape 3.000 de lei și a fost lăsat și fără permisul auto.

Craioveanul a fost depistat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:00, într-o zonă în care viteza maximă admisă este de doar 50 km/h.

„La data de 4 august, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Slatina au depistat un bărbat, în vârstă de 33 ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Drăgănești, din municipiul Slatina, cu viteza de 142 de km/h, înregistrată de aparatul radar, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 50 de km/h”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Cu ocazia verificării documentelor, oamenii legii au constatat și faptul că tânărul craiovean nu avea asupra sa cartea de identitate.

Reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Olt a precizat și faptul că șoferul a fost sancționat contravențional cu 2.900 de lei, pentru abaterile constatate, iar ca măsură complementară, polițiștii au reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți