10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Niculina Stoican, Victorița Lăcătușu, Claudia Pavel și Dorian Popa cântă în week-end la Osica de Jos, de Ziua comunei

- Advertisement -

Ziua comunei Osica de Jos este marcată în 2022 la sfârșitul acestei săptămâni, iar pe parcursul a trei zile locuitorii acestei localități vor avea parte de multe surprize care au fost pregătite de Primăria și Consiliul Local Osica de Jos, împreună cu echipa de conducere alcătuită din primarul Marian Pistol și viceprimarul Dumitru Gață. Pe lângă zilele de 12 și 13 august când va putea fi ascultată muzică ambientală și va fi discotecă în aer liber, duminică, 14 august, va fi o zi în care autoritățile locale au pregătit un spectacol cu artiști cunoscuți ai muzicii populare și ușoare românești, printre care Niculina Stoican, Victorița Lăcătușu, Claudia Pavel și Dorian Popa.

A șaptea ediție a Zilei comunei Osica de Jos se va desfășura pe stadionul din localitate, unde sunt așteptate să participe aproape o mie de persoane.

„Suntem încântați să vă avem alături de noi, în cadrul celei de-a VII-a ediții a sărbătorii «Ziua comunei Osica de Jos». Evenimenul va începe în zilele de 12 și 13 august cu muzică ambientală – discotecă în aer liber, iar duminică, 14 august, spectacolul extraordinar oferit de Primăria și Consiliul Local Osica de Jos va începe la ora 16:00. Vor urca pe scenă îndrăgiți artiști ai muzicii populare și ușoare românești, și anume Niculina Stoican, Dorina Mete, Victorița Lăcătușu, Costel David, Ansamblul «Hora Florilor» al localității, Ștefan Minulescu, Claudia Pavel și Dorian Popa. Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!”, este invitația adresată osicenilor de edilul Marian Pistol.

De la evenimentul cultural „Ziua comunei Osica de Jos” din week-end, unde sonorizarea este asigurată de Ștefan și Florin Mete, iar director artistic este Music Show – Costel David, nu vor lipsi tiribombele, toboganele și mașinuțele pentru copii, precum și grătarele cu mititei și pastramă și, bineînțeles, berea recea. Petrecerea câmpenească se va încheia duminică târziu în noapte cu tradiționalul foc de artificii.

Sursă foto principală: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți