17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pubele galbene pentru deșeuri reciclabile, puse de Primăria Slatina pe mai multe străzi din municipiu

- Advertisement -

Începând de luni, 8 august, autoritățile locale au luat decizia de a amplasa în fața gospodăriilor de pe mai multe străzi din municipiul Slatina pubele galbene, ce vor fi utilizate strict pentru deșeurile reciclabile.

Anunțul a fost făcut la începutul acestei săptămâni de Emil Moț, primarul urbei.

„După cum bine știți, conceptul de <<oraș verde>>, care pune pe primul plan sănătatea locuitorilor inclusiv prin limitarea poluării, face parte din prioritățile Primăriei municipiului Slatina, sub egida mandatului meu. Din aceste considerente, vă anunțăm cu bucurie faptul că începând de astăzi, am inițiat pe raza municipiului nostru acțiunea de alocare a pubelelor galbene, ce vor fi utilizate strict pentru deșeurile reciclabile”, a declarat edilul orașului.

Emil Moț mai spune că în ziua de luni sau marți a săptămânii cei de la salubritate vor ridica în continuare gunoiul menajer, urmând ca cel reciclabil să fie luat joia și vinerea.

„În fiecare zi de luni sau marți a săptămânii, operatorul de salubritate va ridica pubelele ce conțin gunoiul menajer, urmând ca în fiecare zi de joi, respectiv vineri a săptămânii, reprezentanții acestuia să ridice gunoiul reciclabil. Vă solicităm să respectați prevederile legale privind mediul înconjurător, precum și recomandările operatorului de salubritate și să predați separat deșeurile menajere de către cele reciclabile (deșeuri umede, carton/hârtie, plastic, fier, etc.) către operatorul de salubritate”, a subliniat primarul Slatinei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți